Deze voorstelling is gemaakt omdat schrijver/regisseur Jean relaties heeft gezien die niet werkten, maar waarvan de partners toch bij elkaar bleven. Jean wilde hierin uitzoeken waarom mensen dit doen. En wat kan er gebeuren als ze geheel zijn vastgeroest. Ook wilde Jean in deze voorstelling laten zien dat onze gedachten vaak met ons op de loop gaan binnen relaties en dat we die gedachten soms ook voor waar aan nemen.Tot fatale gevolgen!

De voorstelling is buitengewoon absurdistisch suspense  met horror elementen. We zien in het begin twee mensen die een heerlijke vakantie hebben maar naar mate de voorstelling vordert, veranderen in bloeddorstige monsters die elkaar naar het leven staan. De onderwerpen MeToo en vechtscheiding komen aanbod.
De voorstelling is een combinatie van liedjes, gesproken tekst en bewegingstheater.

De voorstelling is vier keer gespeeld op het Fringe Festival van Delft in 2015.
Het publiek beoordeelde Verzuurd met vier van de vijf sterren.
We gaan de voorstelling herpakken en verbeteren en aanbieden bij Theater Avenue Nijmegen en Sonsbeek Avenue Arnhem.
Voor de voorstelling zoeken we nog een actrice.

Regie en tekst: Jean Voormeer
Spel: Martijn Zohlandt

 

 

 

Martijn Zohlandt: Heeft al vele producties op zijn naam staan. waaronder:Rocky Horror Show, als Dr. Frank ’n Furter, Jesus Christ Superstar, als Kajafas, Donderland van xldeateliers, als Lucifer en Niet doen, Sneeuwwitje van Anton Koolhaas, als Wim de nicht.
Martijn heeft eerder bij Finister gespeeld in Turbulent, als tiran van een vader die zijn gezin mishandeld.
Verder heeft hij gewerkt bij de Dungeon in Amsterdam, waar hij de humor vermengde met de horror en het publiek de stuipen op het lijf joeg maar vervolgens met een grap de luchtigheid er in bracht.

 

Actrice: